244. 1ο Δελτίο τύπου 15ος αγώνας δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

 

 

15os ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

& 

Αγώνας Δρόμου για Όλους - Γύρος Πανεπιστημιούπολης Βουτών

 

Τρέξτε για την υγεία σας !

Τρέξτε και απολαύστε τη χαρά της κίνησης !

 

Έχετε πολλούς λόγους για να βρεθείτε στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ώρα 11.00π.μ. και να συμμετάσχετε στον αγώνα δρόμου για όλους - Γύρος Πανεπιστημιούπολης Βουτών, σε απόσταση 3000 μέτρων περιμετρικά των κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης, εκκίνηση του αγώνα από τον χώρο στάθμευσης του Τμήματος Χημείας.

 

Αν δεν θέλετε να τρέξετε ...μπορείτε να περπατήσετε την απόσταση.

 

Εγγραφές για τον αγώνα Γύρος Πανεπιστημιούπολης Βουτών μέχρι τις 10.30 π.μ. στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης μπροστά στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της Ιατρικής και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://unisport.uoc.gr/race-uni/race-match.html

 

 

Αν νομίζετε ότι μπορείτε περισσότερα, ελάτε νωρίτερα στον ίδιο χώρο.

Δηλώστε ηλεκτρονικά συμμετοχή(λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης οι δηλώσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά) στον μεγάλο αγώνα του Πανεπιστημίου που ενώνει τα κτίρια Κνωσού και Βουτών, μέχρι τις 8.00 π.μ. Με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 8.20 π.μ. θα μεταβείτε στα κτίρια της Κνωσού και στις 9.00 π.μ. το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα απόστασης 12,6 km, ακολουθώντας την διαδρομή μέσα από την πόλη του Ηρακλείου θα τερματίσετε στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

 

Μην διστάζετε. Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά.

 

Τρέχοντας, τρέχετε για την υγεία σας.

 

Σημασία έχει η συμμετοχή.