131. Συλλογή τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΡΟΥΧΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

 Ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννωνκαι με πρωτοβουλία  φοιτητών  του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό  και διοικητικό προσωπικό, θα πραγματοποιηθεί, για τέταρτη συνεχόμενη  χρονιά, συλλογή τροφίμων, ρούχων και παιγνιδιών, την Παρασκευή 9/12 και από Δευτέρα 12/12 έως και Τρίτη 13/12 και ώρες 09:00 - 17:00, με σκοπό  θεση τους σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Παρακαλούμε όποιον ενδιαφέρεται, να έρθει στην αίθουσα Β104 στο κτίριο  του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, ώστε ένα άτομο της ομάδας να κάνει  την παραλαβή. Δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη που δεχόμαστε αλλά  συνιστάται τα τρόφιμα να είναι μακράς διαρκείας και να διατηρούνται σε  θερμοκρασία δωματίου. Αντίστοιχα, καλό θα ήταν, τα ρούχα και τα παιχνίδια να είναι σε καλή  κατάσταση.

Ενδεικτικά μπορείτε να φέρετε:       

Γάλα (Εβαπορέ)   Κονσέρβες     

Αλεύρι     Ρύζι             

Σεντόνια      Ζάχαρη     

Κουβέρτες         Ρούχα         

Παιχνίδια

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την ομάδα των  εθελοντών φοιτητών στο donationcsd@gmail.com ή επισκεφτείτε την  ιστοσελίδα https://www.syllogi.xyz . Αν γνωρίζετε συλλόγους ή ακόμα καιοικογένειες, που έχουν ανάγκη,  παρακαλούμε ενημερώστε μας στο παραπάνω ηλ. ταχυδρομείο (email). Συνημμένα παρακαλώ δείτε τη σχετική αφίσα.